Локо (Мездра) победи в контрола с 2:1 френско-белгийския тим, който е на подготвителен камп у нас. Проверката се игра на градския стадион. Наставни-кът на „железничарите” Анатоли Тонов започна мача с експериментален състав. В 23-тата мин. Георги Мирчев изпревари застаналия на вратата на гостите Кристиян Тончев, който е юноша на мездренци, и вкара за 1:0, възползвайки се от подаване на Любомир Христов. До края на първата част пропуски за домакините направиха Арсен, Цолев и Бонев, докато гостите имаха само едно чисто голово положение.

В 59-тата минута влезлият след почивката Майкъл Тевия покачи на 2:0 от пряк свободен удар от около 25 м. 10-на минути преди края на срещата Трезор отбеляза почетното попадение за чуждестранния тим, оформяйки крайното 2:1.

Локо (Мездра) започна в състав: на вратата Крушарски, в защита дошлият на проби юноша на Левски Ангел Захаринов, Тунтев, Митов и Бояджиев, в халфовата линия Бонев, Колев, Христов и Цолев и в нападение Арсен и Мирчев. След антракта в игра влязоха Георги Георгиев, Тевия, Петър Златинов, Хаджииванов и Кулибали, както и двама от чужденците - Жан Мари и Боби.

Според футболния мениджър Бенжуди най-добро впечатление в сборния френско-белгийския тим му е направил капитанът Донги Люсиен.