Юношите старша възраст почиват този кръг, тъй като печелят служебно срещата с „Кариана” (Ерден). Припомняме, че на полусезона отборът от монтанското село се отказа от участие. Резултатите до момента се запазиха, а в следващите двубои съперниците печелят служебно.

Междувременно стана ясно, че юношите младша възраст на „железничарите” продължават първенството от 9-ия кръг. „Локомотив” трябваше да гостува на връстниците си от Враца на 10-ти март, но срещата бе отложена поради лоши атмосферни условия.

Следващият двубой на „червено-черните” е на 17-ти март в Мездра, където гостува тима на „Бдин” (Видин). В момента видинчани са втори, а „Локо” е на трета позиция.

Същевременно продължават и битките от шампионата на „А” ОФГ – Враца. В събота на терена в Зверино „Скала 2015” приема втория в подреждането „Миньор 2017” (Згориград). Срещата е от 15:00 часа.

Другите срещи от региона са: „Септември` 98” (Гожене) – „Ботевъ” (Брусен) и „Монолит” (Бяла Слатина) – „Искър 1923” (Роман).

В неделя мъжкият тим на „Локомотив” (Мездра) приема „Първа атомна” (Козлодуй) в двубой от 21-ия кръг на първенството в Северозападната Трета лига. Срещата на градския стадион е от 14:30 часа. Главен рефер на мача е Стилян Колев от Велико Търново. Негови асистенти са Михаел Денчев от Габрово и Кристиян Минков от Велико Търново. Четвърти съдия е Славян Добрев от Враца, а делегат на БФС – Милен Бельов.

Преди този кръг „железничарите” са на десето място с актив от 25 точки, а гостите от Козлодуй – на 15-то с 19 пункта.