Децата, с наставник Стоян Стоянов, записаха 2 победи, 1 равен и 2 загуби с голова разлика 10-7. Те се изправиха срещу отборите на „Ботев 57“ София, които победиха с 2:0 и Велбъжд Кюстендил с безспорен резултат – 5:0. Срещу съименника си „Локомотив“ (ГО) загубиха с 1-4, поражение претърпяха и срещу Септември 57 София с 1:2. В мач с отбора на „Миньор“ Перник завършиха 1:1.

Попаденията в срещите отбелязаха Венелин Николаев, Петко Илиянов, Теодор Симеонов, Иван Калинов и Константин Христов.

„Не особено добър турнир за нас, но с много полезни мачове, които са много добра подготовка за предстоящия полусезон. Благодаря на родителите за подкрепата във всеки един от мачовете, поздравявам и момчетата, те знаят че можем много по-добре“, написа в своя профил в социалните мрежи треньорът Стоян Стоянов.

Другата формация, водена от Владимир Найденов, записа две победи и едно поражение. Футболистите на „Локомотив“ Мездра реализираха две победи срещу „Академия Мургаш“ - Елин Пелин с категоричното 7:2 и срещу ФК София Спорт с 2:0. Отборът загуби в среща с миналогодишния шампион на турнира - ФК „Буцефал“ в равностоен мач с минималното 1:0. Един.

В битката за третото място малките „железничари“ загубиха от Вихрен Сандански. Мачът в редовното време завърши 2:2. След изпълнението на дузпи крайният резултат беше 6:5 за отбора на Вихрен. Така мездренчани се наредиха на 4-тото място в турнира.

Голмайстори за родените 2014 година бяха Делян Шолев, Георги Дамянов, Николай Митов, Михаил Петров, Павел Иванов, Цветан Тодоров, Александър Мариус и Валентин Нинов.