Пиесата, която е четвъртото ново заглавие на врачанския театър за последните три месеца, ще бъде представена пред врачанската публика на 6 и 7 март от 19 ч. в камерна зала. В спектакъла участват актьорите Борислав Сарафанов, Цветана Горкиева, Петър Горанов, Ивайло Вълчев, Теодор Софрониев, Борислав Борисов, Анастас Жайгаров и Кирил Стаменов. В две от главните роли зрителите ще могат да видят и новите млади попълнения в трупата на театъра- Велина Георгиева и София Джустрова. Сценограф на представлението е Габриела Кърджилова, а музиката е на Дамян Михайлов.

Най-новият спектакъл на Драматично-куклен театър-Враца е съвременна интерпретация на класическо произведение с впечатляващ сценографски дизайн и талантлив актьорски състав, който обещава да разтърси сетивата на публиката и да й предостави неповторимо изживяване.

Освен представленията на врачанска сцена, екипът на театъра е подготвил и турнета в различни градове на страната. На 9 март, /събота/, хитовата комедия в репертоара на трупата „Извън контрол“ от Рей Куни гостува на сцената на Народно читалище "Самообразование" в Приморско, а на 15 март, /петък/, представлението ще бъде изиграно на голяма сцена в столичния театър „Сълза и смях“.

Два дни по-късно, на 17 март, /неделя/, софийските зрители ще имат възможност да се насладят и на спектакъла „Гимнастика за бременни“ от Здрава Каменова в Театро „Отсам канала“.

На 21 март, /четвъртък/, премиерната комедия на врачанския театър „Роклята беглец“ от Щефан Фьогел“ ще зарадва жителите на Велинград, а на 25 март, /понеделник/, брилянтната комедия ще се играе в Карлово.

За най-малките зрители екипът на театъра е подготвил редица от срещи в детски градини, турнета в селата Брусен, Врачеш, Скравена, както и уикенди с детските спектакли „Пижо и Пенда“, „Приключение на горската полянка“, "Една история с две мишки" от Жан дьо Лафонтен, "Не пресичай на червено". В рамките на мартенския репертоар, врачанският театър ще зарадва малките си почитатели и с премиера на най-новия детски спектакъл в своя афиш-„Грозното патенце“ по Ханск К. Андерсен с режисьор Мария Банова.

Подробности, относно програмата и билетите, може да откриете на нашия сайт: https://theatre.vratsa.eu/programa, както и на официалната ни фейсбук страница: https://www.facebook.com/theatrevratsa/.