Със спиране на състезателни права за една среща са общо 12 футболисти. Следващият двубой на своя тим ще пропусне играчът на „Локомотив“ (Мездра) - Светослав Валериев.

Наказани са още Тодор Тодоров – ФК „Ювентус- 95“ (Малчика), Валентин Петров - ФК "Боруна" (Царева ливада), Атанас Фиданин -ОФК „Павликени“ (Павликени), Александър Литаров - ФК „Локомотив 1927“ (Дряново), Христо Димов -ОФК „Партизан“ (Червен бряг), Георги Павлов - ФК „Янтра“ (П. Тръмбеш), Явор Генчев – ОФК ”Локомотив” (Горна Оряховица), Траян Димитров – ОФК ”Левски 2007” (Левски), Тони Паликрушев – ФК ”Вихър” (Славяново), Никола Какамъков – ФК ”Севлиево” (Севлиево) и Владислав Георгиев – ОФК ”Академик” (Свищов).

Наказание по доклад, за използване на пиротехнически изделия, довели до спиране на играта, получи съставът на „Локомотив“ (Мездра). „Железничарите“ са глобени с имуществена санкция в размер на 125 лева.

За възпламенени бомбички в сектора на тима на „Бдин 1923“ (Видин) е наложена глоба в същия размер - 125 лева.

За навлизане на терена при спряна игра и опит за саморазправа с асистент-съдия, на привърженик на ФК „Ювентус 95“ по време на срещата с ОФК „Левски 2007“ (Левски), отборът от Малчика е глобен с 250 лева. Дисциплинарната комисия обръща внимание на ръководството на „Левски 2007“ за осигуряване на надеждна охрана на футболните срещи. На тима е наложена и глоба в размер на 125 лева.

Наказание е получил и Петър Кръстев -старши треньор на ФК „Янтра“ (П. Тръмбеш). Той е глобен с 250 лева и има забрана за изпълняване на своите функции за една среща.