Детският отбор на Локо (Мездра) е едноличен лидер в таблицата на полусезона при U15 с пълен актив от 24 точки и голова разлика 69:6. Mомчетата на треньора Стоян Стоянов постигнаха осем поредни победи досега и все още нямат загубена точка от началото на тази кампанията.

На второ място е Първа атомна (Козлодуй) с 21, а на трето - Дунав 2016 (Селановци) с 16 т. Останалите два тима от община Мездра в тази възраст - Околчица (Моравица) и Скала 2015 (Оселна), са на шеста и на девета позиция, съответно с 6 и с 4 точки.

Голмайстор групата е капитанът на подрастващите "железничари" Александър Лазаров с 28 точни попадения.

Юношите младша възраст на ОФК Локомотив също станаха есенен първенец в зоналното първенство при U17 с 16 точки и голова разлика 35:7 - актив, натрупан след 5 победи, 1 равенство и нито една загуба. На второ място ще зимува Първа атомна (Козлодуй) с 13, а на трето - Чавдар 1957 (Бяла Слатина) с 9 т.

Юношите старша възраст на Локо (Мездра) също ще зимуват начело в есенното класиране в Зона „Враца” при U19. След 7 победи и 1 загуба, младите „железничари”, чийто наставник е Иван Георгиев-Саки, оглавяват подреждането в групата с 21 точки и голова разлика 20:5.

Със същия точков актив, но с по-лоши допълнителни показатели, на втора позиция е "старшата" на Кариана (Ерден), треньор на която е Диан Попов. Трета е Първа атомна (Козлодуй) с 10 т., а четвърти - Ботев (Враца) с 9 т.

Зоналните шампионати при децата, юношите младша и старша възраст ще бъдат подновени напролет.