© Jacklina Simova

По пътя си към финала Денис Иванов елиминира на осминафиналите Цветослав Тончев с 3:0 фрейма, на четвъртфиналите отстрани Мартин Монов с 3:2, а на полуфиналите се наложи над Ивелин Дойнов, също с 3:2. Другият финалист Тихомир Йорданов победи на осминафиналите Красимир Марков с 3:2 фрейма, на четвъртфиналите спечели срещу Любомир Яшов с 3:1, а на полуфиналите надделя над една от младите надежди на клуба - 12-годишния Радослав Дочовски, с 3:2.

В предходните три турнира от вътрешноклубния шампионат победители станаха: през месец септември - Любомир Яшов, а през ноември и декември - Тихомир Йорданов.

В ранглистата на мездренската аматьорска снукър лига след четири изиграни кръга води Тихомир Йорданов с актив от 360 точки, следван от Любомир Яшов с 250, Денис Иванов с 240 и Радослав Дочовски с 230 т.

© Jacklina Simova

Следващият вътрешноклубен турнир ще се състои в началото на февруари. Междувременно този уикенд, 13 и 14 януари, водещите състезатели на СК по снукър "Мездра 2013" ще вземат участие в петия за сезона ранкинг турнир от Републиканското първенство, който ще се проведе в столичния клуб "The Akademy", информира в аванс председателят на клуба Нина Данколова.