За пореден път малкият салон на НЧ " Факел 1929 " – Зверино събра творци от дефилето сред които Цветко Стеев, Стефчо Василов, Иванка Гьонова, Иван Велчов, близки и приятели, почитатели на словото, за да съпреживеят поредния празник на поезията. Специални музикални поздрави поднесоха Иван Велчов и Стефчо Василов.

Дарина Цветкова е член на Съюза на писателите земеделци в България, Литературен клуб „Христо Ботев”, гр. Мездра и Художествено-творчески клуб „Факел”, с. Зверино, където е и председател. Носител е на национални, областни и общински награди и отличия за поезия и проза.

Творческото наследство на поетесата включва девет стихосбирки за възрастни , две за деца, един сборник с разкази и новели и една новела за юноши. Участва със свои литературни произведения в множество алманаси.

Поздравителни адреси и подаръци към „виновницата“ за литературния празник поднесоха Цветан Ценов – председател на НЧ ”Факел-1926” с. Зверино и Стилияна Стоянова – секретар на НЧ ”Факел-1926”с. Зверино, с пожелание за здраве, благоденствие и творчески успехи.