От този сезон Милен Валентинов е състезател на ХК Осъм - Ловеч, Валентин Гачев - на Чардафон - Габрово, Божидар Симеонов миналата есен премина в ХК Локомотив - Горна Оряховица, а Илиян Младенов вече е студент в Roskilde University, Дания.

Четиримата мездренски хандбалисти са включени в представителния тим на нашата страна за младежи, родени през 2002 г., който от 1 до 10 октомври ще проведе треноровъчен лагер сбор в Сливница в рамките на подготовката си за участие в международния турнир U20 IHF Trophy 2022 - European Zone. Селекционер на националния отбор на България за младежи до 20 г. е Илиян Василев, с помощници Димитър Николов и Николай Георгиев.

U20 IHF Trophy 2022 - European Zone tournament е събитие от спортния календар на Международната федерация по хандбал (International Handball Federation - IHF), което ще се проведе от 10 до 16 октомври в столицата на Косово Прищина. В него ще вземат участие 11 национални гарнитури от стария континент: Албания, Андора, Армения, Азербайджан, България, Великобритания, Грузия, Ирландия, Косово, Малта и Молдова.

Победителят в U20 IHF Trophy 2022 - European Zone се класира за континенталната фаза на IHF Trophy Europe.