Клери Сербер изведе зад гърба на отбраната на Пирин Даниел Генов, който се справи с бранител и шутира от границата на наказателното поле, но Янко Георгиев отрази в 16-ата минута.

Ботев стигна до чисто положение в 30-ата минута, когато след центриране от десния фланг от страна на Браян Мендоса, който намери на втора греда Браян Переа. Нападателят на врачани отправи удар с глава, който обаче бе отразен от Георгиев.

В 38-ата минута Клери Сербер изведе Даниел Генов на чиста позиция в наказателното поле, но офанзивният футболист не успя да намери очертанията на вратата.

Момчил Цветанов навлезе отляво в наказателното поле и отклони за Чавдар Ивайлов, който шутира, но покрай левия страничен стълб на вратата.

Само минута по-късно Сербер центрира в наказателното поле на Пирин, а там Янко Георгиев не се намеси по най-добрия начин и изпусна топката. Браян Переа се възползва от ситуацията и стреля, но ударът му бе блокиран.

Второто полувреме започна с натиск от страна на Ботев. В 49-ата минута Даниел Генов шутира опасно от границата на наказателното поле. Стражът на гостите обаче бе подготвен и успя да отрази.

Браян Переа излезе очи в очи срещу Янко Георгиев, но се засуети и шутира в тялото на стража и по този начин изпусна голяма възможност да отбележи в 54-ата минута.

Само минута по-късно след рикошет топката се озова в краката на Момчил Цветанов, който шутира в десния ъгъл на вратата, но не успя да намери очертанията на вратата.

Клери Сербер подаде за Браян Переа, който навлезе в наказателното поле и отклони за Генов, който шутира, но ударът му бе блокиран в 64-ата минута. Последва добавка от страна на Сербер, който обаче рикошира в левия страничен стълб на вратата.

БОТЕВ: 76. Красимир Костов (К) – 4. Луис Соарес, 20. Меси Биатумусока, 8. Диего Фераресо – 11. Момчил Цветанов, 6. Антонио Георгиев, 17. Чавдар Ивайлов (85′ – 18. Диого Барбоса), 23. Браян Мендоса – 9. Даниел Генов (68′ – 14. Марко Мажуга), 19. Браян Переа, 28. Клери Сербер (68′ – 15. Мирослав Маринов)

Източник: botev-vratsa.com