© Община Козлодуй

Четвъртото издание откри заместник-кметът, г-жа Ивалина Банова, като поднесе към всички присъстващи благодарности и пожелания за здраве, радост и благополучие. Празникът започна с изпълненията на прекрасните деца от детски танцов състав „Скок-подскок”, с ръководител Радослав Иванов, и балет „Хаос”, с ръководител Даниела Иванова, при Народно читалище „Христо Ботев – 1879”, гр. Козлодуй.

Благотворителният базар се осъществи като всяка институция представи свои ръчно изработени сувенири, подаръци, сладки и солени печива и др. Участниците ще направят добро, като ще дарят спечелените средства или ще ги използват за дейността си.

В благотворителния базар участваха:

- ДГ „Звънчe”, ДГ „Мир”, ДГ „Радост”, ДГ „Слънчице”, гр. Козлодуй, ДГ „Здравец”, с. Хърлец, ДГ „Радост”, с. Гложене;

- СУ „Христо Ботев”, СУ „Св. св. Кирил и Методий”, ПГЯЕ „Игор Курчатов”, гр. Козлодуй;

- Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с физически увреждания, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, с. Хърлец, Защитено жилище за лица с умствена изостаналост и Защитено жилище за лица с психични разстройства, с. Гложене, Дом за пълнолетни лица с умствена изостаналост, Център за социална рехабилитация и интеграция, с. Бутан;

- Народно читалище храм-паметник „Христо Ботев – 1879”, Народно читалище „Заря – 1911”, с. Бутан;

- Общински детски и младежки парламент.

Община Козлодуй благодари на всички включили се тази година във Великденския празник – Алея на доброто, както и на всички малки и големи посетители на благородната инициатива.