Междувременно Ботев (Криводол), който гони промоция за по-горната, Северозападна Трета лига, допусна втора поредна загуба през пролетта. След като в миналия кръг бяха победени от Манастирище с 2:0, криводолчани отстъпиха със същия резултат и при гостуването си в Краводер на Монолит. Точни за домакините бяха Мануш Радев и Стоян Стоянов.

В другия мач, който се игра вчера, Ботев (Рогозен) срази Септември 98 (Гложене) с 6:1.

Днес от 17:00 часа са останалите три срещи от кръга. С особен интерес се очаква дербито между първия и третия в таблицата Огоста (Хайредин) - ОФК Локомотив (Мездра). През есента хайрединци победиха като гости с 1:2 и така нанесоха единственото поражение на мездренските "железничари" досега у дома.

В другите два двубоя съперници са Миньор 2017 (Згориград) - Манастирище и Ботев (Бърдарски геран) - Балкански (Михайлово). Скала 2015 (Оселна) по програма почива.

Преди тези мачове начело в класирането са Огоста (Хайредин) и Монолит (Манастирище) с по 40 точки, следвани от ОФК Локомотив с 34 т., като мездренци имат мач по-малко. Топ 6 допълват Ботев (Криводол) с 31 т., Манастирище с 30 т. и Околчица (Моравица) с 28 т.