От прожекцията и благотворителния базар бе събрана сумата от 2543 лева. За каузата посетителите можеха да си закупят календар или картини, които са нарисувани и дарени от Ефросина Танчева, Киара Кръстева и Каля Иванова. Всички събрани средства ще бъдат използвани от дружеството за изграждането на истински дом за над 140 кучета.

От организацията благодариха на всички приятели, познати и хора, които обичат животните, и които по един или друг начин са ги подкрепили, като са отделили от времето си за филма.

На прожекцията присъстваха и големия български актьор Христо Шопов и неговата съпруга Мариана Станишева.

Преди началото на филма, Христо Шопов заяви за MediaNews, че за него е важно да се покаже една истинска история, както и това, че много хора са разбрали за доброволците и това, което правят. „Надявам се сега още хора да научат за това и който с каквото може да помогне“, каза още Шопов.

Филмът озаглавен „Втори шанс“ е изцяло с благотворителна цел. Той разказва за това как изборът да се грижиш за бездомните животни може да промени не само тяхната съдба, но и да преобърне изцяло твоя живот.

Посветилите се на тази кауза – Тачи, Цвети и Ото, са дали част от живота и сърцата си, за да бъде възможно съществуването на приюта.

Банкова сметка за дарения:

BG79UBBS88881000962248

PAY PAL

ANIMAL.HELP.MEZDRA@GMAIL.COM