"Първият път, когато ходих в България, бях с Джон Лодж и свирихме в големия амфитеатър със Софийския оркестър. Това беше преди много време и се връщам обратно по 2-3 пъти всяка година от тогава, с изключение по време на пандемията и всички винаги са били много възприемчиви. Наслаждавах се на времето си с Джон Лодж, Джон Стийл, Ник Коцев. С всеки от тях да направим тези шоута беше фантастично."

Фестивалът "Изкуството е..." ще се проведе днес, 11 юни, на централния площад в Монтана от 17 часа,входът е свободен. Ясни са и подгряващите групи, които ще вдигнат градуса на настроението преди излизането на рок легендите. Те са три на брой и всички са от Северозапада.

На сцената ще се изяви младата местна банда "Sweet Poison", сформирана на 03.03.2022 в Монтана. Стиловете, които имат превес в авторските им песни, са рок, фънк и поп.

"Наш'те Хора" е създадена през 2020 година от Кирил Крумов - китара, Георги Ковачев- соло китара, Богомил Сланчев- барабани, Иван Желев - бас и Милко Костурков- вокал, като стилът на групата е Punk-Rock. В момента работят върху записите на първия ни албум с изцяло авторска музика, като всички текстове са на български език и се очаква да бъде готов до края на лятото.