Срещата от 10-ия кръг е на 26-ти февруари, от 15:00 часа и ще се играе на изкуствения терен в Мездра. Припомняме, че „червено-черните“ са лидер във временното класиране с актив от 22 точки и голова разлика 45:9.

„Доволен съм от контролите, въпреки студеното време. Лека-полека момчетата влизат в мъжкия футбол. В сряда е най-важния ни мач. Надявам се да запазим първото място“, заяви за MediaNews старши треньорът Владимир Найденов.

"Изиграхме две контроли по време на зимната подготовка. Загубихме с 2:3 от "Чавдар" (Етрополе) и направихме 0:0 с набор 2006 на "Ботев" (Враца)", коментира наставникът на юношите младшата възраст - Стоян Стоянов.

Той разкри подробности за турнира, в който ще участват две от формациите на „железничарите”. "От 4-ти до 7-ми март сме на турнир в Бургас. С набор 2010 ще играем Футбол 9. Това ни изненада, тъй като досега не сме играли по този начин, но няма значение. Момчетата на колегата Владимир Найденов, набор 2007, ще играят Футбол 11."

Стоянов подчерта, че този турнир ще бъде като подготовка за първенствата, които започват в средата на следващия месец.

Шампионатът при юношите младша възраст се подновява на 10-ти март. В първия пролетен кръг „червено-черните” гостуват на „Ботев” (Враца).