Преди мача капитана на домакините Генади Петров подари икона от името на целия отбор на кмета на Община Мездра Иван Аспарухов, който преди няколко дни навърши 66 години. Градоначалникът получи и дар червено-черна фланелка с номер 66 от Андриан Димитров, представляващ ръководството на клуба.

Последният подарък дойде от терена. Отборът на треньора Диан Попов можеше да бие с повече. Не беше изтекъл още началния четвърт час, когато Ваньо Иванов технично прехвърли вратаря на съперника за 1:0. Голмайсторът и Михаил Иванов имаха по още един шанс да се разпишат, но до края на полувремето нов гол не падна.

Това се случи десетина минути след почивката, когато Михаил Иванов подаде и влезлия като резерва Васил Калоянов удвои аванса на Локомотив. В 66-ата минута Васил Сапунджиев стреля в гредата и може би най-добрия на терена Михаил Иванов с добавка направи 3:0.

Локомотив е на третото място във временното класиране с актив от 6 точки и голова разлика 6-1. В следващия кръг "железничарите" гостуват на съименника си от Дряново. Срещата от третия кръг в Северозападната Трета лига е на 20-ти август от 18:00 часа.

Източник: sportal.bg