„Американският народ каза думата си и изрази волята си", каза Пенс. „Доналд Тръмп е избран за 45-ти президент на САЩ", каза Пенс, който ще бъде вицепрезидент при управлението на Тръмп.

Хилари Клинтън се е обадила на Тръмп и е признала поражението си на президентските избори, съобщиха световните агенции, цитирайки телевизия Си Ен Ен. Америка няма да бъде нищо друго освен най-великата сила. Това заяви новият стопанин на Белия дом Доналд Тръмп пред своите привърженици.

Ще бъда президент на всички американци, даде заявка 45-ият президент на САЩ. Той обяви, че малко по-рано Хилари Клинтън му е телефонирала, за да признае поражението си. Тръмп изрази готовност да си сътрудничи със своите опоненти.

Ще удвоим нашия растеж и ще бъдем велика сила отново, каза той и заяви, че никоя мечта не е прекалено голяма за него и американския народ от тук нататък. Новият президент обеща да обнови инфраструктурата и да реши проблема с безработицата. Искам да кажа на света, че американският интерес винаги ще е на първо място, заяви Доналд Тръмп.

Източник:dariknews.bg