Събков благодари на всички, които помогнаха на семейството в нужда и пожела на майката и на абитуриента занапред да се радват на много щастливи мигове. От своя страна Росица и Тихомир благодариха на Община Мездра, на Националното сдружение на сираците в България и на всички добри хора, с чиято помощ успяха да се справят с изпитанието, което ги остави без дом.

Събраните средства са в размер на 5 672.67 лв. Членовете на комисията и Росица Стоянова подписаха приемо-предавателен протокол, а парите бяха преведени по нейната лична сметка. За 4 000 лв. тя ще купи къща от Таня Стоянова, а останалите средства ще бъдат използвани за ремонтни дейности и закупуване на мебели и електроуреди.

Днес сделката по покупко-продажбата беше изповядана пред нотариус. След едномесечно ходене по мъките Росица и Тихомир вече имат нов дом, който ще ремонтират с помощта на дарители.

Община Мездра благодари на всички, които се отзоваха и помогнаха на семейството и съобщава, че закрива дарителската кампания в тяхна помощ. Ако някой има желание да помогне на Росица и Тихомир, може да го направи, като ги посети лично в Елисейна или се свърже с кметството на населеното място.