Наред с това, роденият в столицата футболист, които играе на поста ляво крило, е обличал екипите на Локомотив 101 (София), Литекс (Ловеч), Видима-Раковски (Севлиево), Спартак (Плевен), Вихрен (Сандански) и Спортист (Своге) - последните два в "Б" ФГ, на аматьорски клубове в Австрия и Германия, както и на Сливнишки герой (Сливница) и Балкан (Ботевград) в Югозападната Трета лига.

Вчера футболистите на ОФК Локомотив проведоха втората си тренировка под ръководството на новия старши треньор на отбора Валери Цветанов и на неговия помощник Стоян Стоянов. В заниманието взеха участие 11 играчи, включително петима юноши на клуба. Сред тях са 20-годишният опорен халф Мартин Михайлов, бивш юноша на ЦСКА, който е на проби, завърналият се от Балкан (Ботевград) халф-бек Симон Николов (23 г.) и 24-годишният офанзивен халф Антонио Йорданов, играл за последно в Първа атомна (Козлодуй).

Междувременно стана ясно, че титулярният централен защитник на Локо (Мездра) през миналия сезон Камен Каменов ще продължи кариерата си в новосформирания дублиращ отбор на Ботев (Враца), който наесен ще се състезава в "А" ОФГ Враца.

В петък, 26 юли, ОФК Локомотив ще изиграе втората контрола от лятната си подготовка. От 18:00 часа мездренци приемат на градския стадион Партизан (Червен бряг), който през миналия сезон завърши на осмо място в Северозападната Трета лига. В първата си контрола преди една седмица "железничарите" се наложиха с 2:1 над четвъртодивизионния Бойчиновци с попадения на централния защитник Камен Каменов и на юношата Росен Крумов.

В края на следващата седмица, на 1 август (четвъртък), в Зоналния съвет на БФС - Велико Търново ще бъде изтеглен жребият за новото първенство в Северозападната Трета лига, а шампионатът стартира на 11 август.