© Atsa Atsa Lbst

"Аз, Илия Луков, и екипът на Студио "Пирина" Ви представяме новата ни песен "Наздравица", сподели по този повод в социалната мрежа изпълнителят на "Мъжка молитва", "Хоро на влюбени", "Зов за България" и др.

Рожденият ден е празник, който всеки човек отбелязва. В този ден се събират близки и приятели, за да споделят радостта от живота и да вдигнат наздравица за благоденствие, здраве, късмет, любов, просперитет. Силата на този празник ни провокира да създадем тази песен, която носи посланието за тържеството на духа в деня на раждането…

Всеки рожден ден е равносметка и благодарност, устрем и благопожелания, завихряне на благодатна енергия, която дава сили, за да продължим напред, търсейки себе си и променяйки света към добро!", пише в заключение Илия Луков.

Текстът на песента "Наздравица" е на Евгения Хука, музика и изпълнение - Илия Луков, аранжимент - Емил Янев, солово изпълнение на бузуки - Вели Чаушев, обработка звук - Иван Йосифов и Георги Гогов, оператори - Камен Господинов и Стефан Геков, монтаж - Камен Господинов.

В клипа участват приятели и танцьори от Ансамбъл "Мездра" с художествен ръководител и хореограф Мирослав Аспарухов.

Снимки: Atsa Atsa LbstAtsa Atsa Lbst

Екипът на MediaNews пожелава на Илия Луков и Продуцентска къща "Пирина" песента "Наздравица" да намери своите многобройни слушатели в България и зад граница!