В първия двубой един срещу друг застанаха отборите на „Ботевь (Брусен) и „Кохонес Гранде” (Мездра) от предварителната група„А”. След нулево равенство в първата част, отборът на „Кохонес Гранде” сътвори истинско голово шоу и отнесе с 5:0 съперника от Брусен.

Начало на головата фиеста постави Ал. Миков в 33-а минута, а само минута след него започна футболната „лекция” на Симон Николов. Той се разписа четири пъти във вратата на съперника в 34-а, 38-а, 40-а и в 47-а минута, с което даде сериозна заявка за голмайстор на турнира.

Втората среща бе между „Балкански вихър” (Руска Бела) и „Сакатлък Юнайтед” (Мездра) от група „Б”, завършила с победа 0:1 за състава на "Сакатлък Юнайтед” (Мездра). Решаващото попадение отбеляза Милан Филикович в 31-а минута.

Тази вечер от 18:30 започва мачът между ФК „Крета” (Крета) и Стоун Дизайн (Мездра). А от 19:30 играят отборите на „Лъвчета” (Мездра) и „Гюлетата” (Мездра).

Съгласно регламента, в предварителните групи се играе по системата „всеки срещу всеки”. Напред продължават отборите, заели първите две места в двете предварителни групи. Времетраенето е от две полувремена по 25 минути.