Съставът на "старшата" на Локо (Мездра) за финалите в Ловеч включва 13 състезатели: Петър Иванов, Йордан Тонов (кап.), Иван Цонков, Деян Василев, Лъчезар Луканов, Александър Николов, Георги Йорданов, Емил Александров, Милен Валентинов, Божидар Симеонов, Илиян Младенов, Габриел Георгиев и Петър Ганев.

Възпитаниците на треньора Емил Николов са в предварителна група "А" на финалния турнир, заедно с отборите на Локомотив (Горна Оряховица), Добруджа (Добрич) и Асти-91 (Хасково). В другата предварителна група "Б" са Фрегата (Бургас), Спартак (Варна), Осъм (Ловеч) и Левски (Левски).

В събота от 10:00 часа мездренските юноши играят със своите връстници от Локомотив (Горна Оряховица), а от 14:40 ч. с Добруджа (Добрич). В неделя от 11:20 часа техен съперник ще бъде Асти-91 (Хасково).

Съгласно регламента, заелите първите две места в предварителните групи се класират за полуфиналите, а останалите четири отбора ще играят за V-VIII място. Решителните срещи за разпределение на медалите и награждаването на призьорите са в понеделник.