© Снимки: Мартин Динков, Фото "Вема-Р" - Мездра

Сред тях бяха хората, допринесли за обновяването на популярното увеселително заведение, представители на бизнеса и полицията, на съдебната система и банкови институции, политици, общински съветници, както и доста младежи. Те бяха приветствани с "Добре дошли!" от Вероника Захариева, управител на Dance Club "Royal", който вече е с напълно нова визия: изящен интериор в елегантен артистичен стил, впечатляващи визуални и светлинни ефекти, първокласен саунд.

По молба на домакините, вместо подаръци и цветя, гостите подпомогнаха благотворителната кауза за реновиране на детската площадка източно от Търговски комплекс "Роял" в Мездра. Събраната сума до момента е 3 145 лв., като набирането на средства ще продължи.

За особената атмосферата на събитието допринесе специалният dress code “The Great Gatsby” ("Великият Гетсби"), който повечето от гостите бяха спазили строго, пренасяйки се в "Ерата на джаза" - епоха на безкрайно забавление, с любими евъргрийни, много танци и добро настроение.

Кулминацията на празничната програма бе сценичната изява на младите солисти на Националния музикален театър "Стефан Македонски” Илона Иванова и Александър Панайотов, които изпълниха избрани арии и дуети от операта на Джузепе Верди "Травиата", оперетите "Царицата на чардаша" и "Принцесата на цирка" от Имре Калман и мюзикъла "Фантомът на операта" от Андрю Лойд Уебър.

Освен новото начало на Dance Club "Royal" присъстващите на "Великото Гетсби парти" отпразнуваха подобаващо рождения ден на главния счетоводител на "Интерсат" Таня Мишовска, като й пожелаха здраве, семейно благополучие и, заедно с нейния съпруг Цветозар, да съхранят завинаги магията на любовта в сърцата си.

Занапред в Dance Club "Royal", който през последните десет години се превърна в предпочитано място за забавление на младите хора от региона, освен традиционната петъчна дискотека, ще бъдат организирани рок купони, хоротеки, ретро, караоке, поп-фолк, R&B и Hip-hop партита, благотворителни концерти, детски дискотеки и пр.

В хитовото заведение на нощна Мездра Ви очакват множество промоции и други приятни изненади!

Снимки: Мартин Динков, Фото "Вема-Р" - Мездра