Добротата не е накит. Добротата е дар. Добротата е надежда. И хората от малкия град, малки и големи, откликнаха на зова за помощ на едни съкрушени родители и обединиха усилията си, за да дарят надежда на Сияна!

В благотворителна кампания се включиха стотици млади хора, които се превърнаха в емоционални двигатели на добротворството. За успеха на кампанията допринесоха различните организирани прояви под наслов „Да дарим надежда на Сияна!":

Дарителски кутии в Завода за производство на автомобилни кабелни компоненти SEBN-BG Мездра, Благотворителна фолклорна вечер Денс клуб "Роял", Dance Center "Yoanna", Изложба базар - Клуб "Приятели на БМЧК" , Благотворителен концерт на сдружение "Новото поколение на талантите”, Благотворителен концерт на самодейците при НЧ "Просвета-1925” - Мездра, Благотворителен концерт на ОУ "Христо Ботев”, Коледен базар - Клуб "Приятели на БМЧК", както и Ученическите съвети при двете основни училища в града.

Събраните средства възлизат на 13 199.55лв.

Кампанията с набирането на средства продължава чрез дарителските кутии в магазин „Малчо”, Детска борса „Натали”, в магазин „КООП” и други!