В състава на мездренските "железничари" няма контузени или наказани състезатели, мачът ще пропусне само Браиан Стоянов, който е в чужбина. Двата отбора са "комшии" във временното класиране - ОФК Локомотив дели четвърто-пето място, заедно с Партизан (Червен бряг), с по 14 точки, а ФК Дреновец е на шеста позиция с 12 т.

Врачанско-монтанска съдийска бригада ще следи за спазването на правилата на терена на срещата между другия дебютант в групата - Ювентус 95 (Малчика), който е на последното, 14-о място, и втория в таблицата - ФК Севлиево. Главен рефер на този двубой е Росен Гановски, с помощници Даниел Цолов и Димитър Стоянов. Четвърти съдия е Ивайло Тодоров, а дежурен делегат на БФС - Ивайло Илиев, и двамата от Монтана.

Монтанският рефер Венислав Живков ще ръководи мача Партизан (Червен бряг) - ОФК Трявна. Негови асистенти ще бъдат Илиян Маринов от Враца и Деян Филипов от Монтана. Четвърти съдия е Петър Иванов от Монтана, а дежурен делегат - Милен Бельов от Враца.

В останалите срещи от кръга съперници са: Първа атомна (Козлодуй) - Бдин 1923 (Видин), Локомотив 1927 (Дряново) - Ком (Берковица), Янтра 2019 (Габрово) - Павликени и Вихър (Славяново) - Академик (Свищов).

Всички двубои са в неделя, 6 октомври, с начален час 16:00.

Начело в подреждането е Янтра 2019 (Габрово) с 21 точки, следван от ФК Севлиево с 19 т. и Вихър (Славяново) със 17 т.