През есенния дял в шампионата в ОГ-Монтана децата записаха четири победи и две ремита. С 14 точки в актива си и голово съотношение 32-8 момчетата на Стоянов са едноличен лидер във временното класиране.

„Това е най-добрата ни година. Направихме две грешки вкъщи. Сигурен съм, че през другия полусезон ще направим седем победи от седем мача и ще завършим на първо място в класирането“, каза за MediaNews наставникът на „Локомотив“.

Голмайстор на тима e Петко Илиев, отбелязал 6 попадения. След него в листата се нареждат Мартин Кръстев с 5 и Емил Росенов – с 3 точни попадения. По два гола са вкарали Константин Христов, Крис Мишонов, Цветомир Караиванов, Велян Костов, Теодор Симеонов и Венелин Николаев. По веднъж са се разписали Теодор Георгиев, Борислав Цветков, Иван Николов и Венислав Николаев.

Другата възраст, водена от Стоянов е набор 2012. Децата, играещи футбол 9, изпращат също не лоша година. Макар тук да няма официално класиране, според записаните резултати тимът би заел второто място в подреждането.

„Много добро представяне. Те растат постоянно, с всеки изминал мач, с всяка тренировка. Приятно съм изненадан от този отбор. Сигурен съм, че ще се развива още по-добре в бъдеще“, допълни Стоянов.

„Железничарите“ записаха 5 успеха, едно реми и една загуба и имат в актива си 16 точки и голово съотношение 18-3. Сред голмайсторите се нареждат Асен Асенов и Ивайло Пенчев с по четири реализирани попадения, Даниел Иванов с три гола и Владислав Петков и Християн Александров – с по едно попадение.

Наставникът поясни, че формациите ще подновят занимания в зависимост от атмосферните условия.

„Планувал съм края на януари или началото на февруари да започнем подготовка. Един месец преди подновяването на първенството мисля, че ще бъде достатъчно“, подчерта Стоянов.

Първенствата в различните възрастови групи ще бъдат подновени през март.