Детският център се намира в хотел Родина – гр. Мездра, на етажа над рецепцията. Предлага невероятни атракции и съоръжения за игра на малчуганите и приятна атмосфера за почивка на родителите. Заложеният уникален и пъстър стил ще накара всеки посетител да се почувства специално, уютно и комфортно.

Забавленията започват с обособена зона за игри - комбинирано съоръжение за физическа активност с множество играчки на различна тематика.

За най-малките клиенти до 3 години е предвидено специално място с подходящи за тази възраст занимателни играчки и минипързалка.

Концепцията на центъра е да задоволи капризите на цялото семейство в свободното време или докато мама и татко си почиват, и могат да изпият едно ароматно кафе.

В детския кът се работи само с висококачествени, еко и хипоалергични материали, безопасни играчки и специални съоръжения за деца, съобразени с възрастта им.

Детски център „Марбела“ е чудесно място както за организиране и провеждане на частни събития и рождени дни, така и за социализация и разнообразие на вашето ежедневие и това на вашето дете.

Важно за посетителите:

  • Свободната игра в Детския център се заплаща на час: 1 час – 5 лв./2 ч. – 8 лв.
  • Деца до 3-годишна възраст трябва да са с придружител.

Работно време: понеделник-неделя, 09:00 ч. – 20:00 ч.

*При провеждането на рождени дни/детски партита Детският център затваря само за празнуващите.


Адрес: гр. Мездра, хотел Родина/Мецанин


Управител на Детски кът „Марбела“ - Кристина Цветкова

Тел. за връзка: 0878 959 358

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/profile.php?id=61551689346228