© МВР Монтана

Почетен знак на МВР – II степен за постигнати високи резултати в служебната дейност от министъра на вътрешните работи получи директорът на ОДМВР - Монтана старши комисар Пламен Томов.

С награда „писмена похвала“ старши комисар Пламен Томов отличи 88 служители от полицейската дирекция за показани високи резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения.

Началникът на Районно управление - Лом главен инспектор Георги Петков поощри със същото отличие 16 служители на реда в крайдунавския град, а началникът на сектор „Разследване“ в РУ Лом - двама разследващи полицаи.

Началникът на Районно управление - Берковица главен инспектор Иван Антонов награди трима полицаи.

Трима служители на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Монтана са наградени с „писмена похвала“ от главен комисар Александър Джартов“, директор на Главна дирекция „ПБЗН“- МВР.

Община Монтана за поредна година връчи предметна награда, получи я Адриан Ангелов, командир на отделение в група „патрулно-постова дейност“ на охранителна полиция в РУ Монтана.

Честването на професионалния празник на служителите на МВР завърши с поднасяне на венец пред Паметника на Незнайния воин в Монтана.

По случай професионалния празник в рамките на две седмици от 24 юни до 04 юли в ОДМВР - Монтана се състояха турнири по футбол, тенис на маса и стрелба. Във футбола се надпреварваха 5 отбора, в турнира по тенис на маса – 14 състезатели, а в турнира по стрелба – 20 състезатели.