В равностоен мач отборите на Локомотив (Мездра) и едноименният тим от Павликени завършиха наравно 1:1 в срещата от осмия кръг на Северозападна Трета лига.

Двата отбора влязоха в здрава битка, в която имаше и качество, и динамика, и ситуации за гол, но малко чисти положения пред двете врати. Гостите от Мездра откриха резултата в 36-ата минута. Точен за мездренчани бе Ивайло Бояджиев. В ответната атака на домакините опитаха да върнат попадението, но бранителите пред Цветомир Ставрев не позволиха да бъде застрашена вратата им. Играта си пренесе в центъра на терена, но до опасни ситуации и пред двете врати не се стигна. Така двата отбора се оттеглиха на почивката с гол преднина за гостите.

Второто полувреме започна с опит от страна на домакините да наложат териториален превес, но пресата на локомотивци бе респектираща и ефективна. Едва в 73-а м след миг невнимание, Ивайло Тодоров от Павликени оформи крайното 1:1.

Така след VIII-я кръг отборът на Локомотив заема трета позиция във временното класиране с 14 точки и голова разлика 15:7.