Възпитаниците на хореографа Елеонора Бутакова се представиха в конкурса с три нови хореографии, които впечатлиха не само взискателното журито, но и многобройната публика, която бурно аплодираше изпълненията на участниците. При най-малките - деца до 12 г., подрастващите танцьори от Мездра триумфираха с купата за първото място в оспорвана надпревара с формации от Пловдив, Стара Загора, Карлово и Асеновград.

Във втората възрастова категория - юноши до 16 г., отборът на "Keep it Real" заслужи сребърното отличие с композицията "В ритъма на танца", като в битката за призовите места се включиха шест състава.

При най-големите - девойки над 16 г., където конкуренцията бе най-сериозна, момичетата на Елеонора спечелиха бронзовото отличие за най-добър мажоретен танц с композицията "Огнени момичета". Победител в тази възрастова група стана Мажоретен състав "Мега" от Пазарджик.

"Изключително съм щастлива, че и трите формации успяха да покажат по най-добрия начин своите хореографии. И трите отбора си тръгват с купи, което за мен е възнаграждение за труда и упоритостта им, сподели след състезанието в Пловдив ръководителят "Keep it Real" Елеонора Бутакова.

Поради огромния брой участници и късния час Гала-концертът на звездите, който по програма трябваше да се проведе в края на тридневната надпревара, не се състоя. По тази причина специалните награди в конкурса бяха раздадени на церемонията по награждаването на призьорите в отделните стилове и категории. С най-много специални награди си тръгнаха представителите на Италия, Швейцария и на домакините от Пловдив.