В томболата участваха всички абонати на "Интерсат" и "Атлантис сат" от Мездра, Зверино, Игнатица, Оселна, Лютиброд, Ребърково, Дърманци, Моравица, Боденец, Брусен, Горна и Долна Кремена, които са платили в срок месечните си такси за кабелна телевизия и интернет, включително за месец декември, както и тези, които са предплатили своите такси за цялата 2019 г.

По случай Новата година "Интерсат" и "Атлантис сат" осигуриха общо седем атрактивни награди: два LED телевизора, преносим компютър, по един едногодишен абонамент за кабелна аналогова и за аналогова и цифрова телевизия, както и два едногодишни абонамента за интернет, единият в комплект с Wi-Fi рутер.

Четири от наградите бяха предназначени за коректните абонати на "Интерсат". Най-голямата награда - 50-инчов 4K Ultra HD телевизор, спечели Виктория Серафимова Тошковска от Мездра.

Едногодишен абонамент за кабелна аналогова и цифрова телевизия получава Мая Йотова Ценова от Мездра, а само за кабелна аналогова телевизия - Латина Андреева Цветкова от Оселна.

Сред абонатите на "Интер Сат", които са предплатили своите такси за кабелна телевизия за цялата 2019 г., късметът се усмихна на Ели Ангелова Севастакиева от Мездра, която спечели 32-инчов LED телевизор.

Трима коректни абонати на "Атлантис сат", които са платили в срок месечната си такса за интернет, включително за месец декември, също бяха зарадвани с награди.

С преносим компютър се сдоби Каролина Владиславова Кръстева от Зверино, Wi-Fi рутер и едногодишен абонамент за интернет за стандартната услуга спечели Цветина Христова Пешевска, а едногодишен абонамент за интернет за стандартната услуга - Николай Георгиев Петков, и двамата от Мездра.

Печелившите абонати в новогодишната томбола на Кабелна телевизия "Интерсат" и на интернет доставчика "Атлантис сат" могат да получат своите награди днес, 8 януари, точно в 12:00 часа в Търговски комплекс "Роял" - Мездра.