Черният нюанс е пряко свързан с елемента Вода, така че неговата сила ще бъде най-мощна. Черното не трябва да се тълкува лошо и тъжно нещо, тайно и тъмно. Черният нюанс в източната култура се свързва повече със спокойствие, мъдрост, прозрение. Именно той ще ви помогне да останете събрани и внимателни през 2023 г.

Ако чувствате, че идват проблеми, просто облечете нещо черно и вървете смело напред по своя път. Този цвят също ще помогне за постигане на мир в отношенията между роднините. Добре е да сте облечени в нещо черно, ако ненадейно започне неприятен разговор.

Енергията на синия нюанс също ще стане изключително осезаема, което е съвсем очевидно, тъй като той също олицетворява Водата.

Синият цвят ще помогне в интелектуалната сфера и ще подобри паметта ви. Сините и тюркоазените нюанси имат много мощен релаксиращ ефект. Във фън шуй те представляват мир, разбирателство и доброта. Тюркоазът също така може да даде жизненост и енергия в трудни времена. Ако сте уморени, не пропускайте да облечете нещо от тази палитра. Няма да сгрешите, напротив, ще направите нещата по-лесни.

Можете също така да обърнете внимание на толкова интересния цвят мента. Той е много подобен по енергия и като цяло е много подобен на тюркоаза. Свързва се и със силата на елемента Вода. Експертите силно препоръчват да се запознаете отблизо с фактите, а именно каква е енергията и значението на всички основни цветове. С негова помощ ще можете правилно да оформите визията си и като цяло да се обградите с правилните нюанси за постигане на определени цели. Така ще започнете Новата година със заявка за успех.

Източник: actualno.com