Националният конкурс „Песенна палитра“- Карлово е включен в Културния календар на Министерство на културата. Целта на изявата е да предостави сцена за изява на младите таланти на България, които и тази година в града на Левскипеят само на български език. Участници в конкурса са деца и младежи до 18 години, които са разделени в четири възрастови групи. Участието е както индивидуално, така и във вокална формация. Репертоарът се избира в двете направления: „Популярна и забавна песен“ или „Възрожденска и патриотична песен“.

Брилятните гласове на певиците от Сдружение „Новото поколение на талантите“ печелят втори Национален конкурс. През месец декември 2020г. чаровните певици на музикалния педагог Тони Яшова грабнаха сребърни медали от Националния конкурс за вокални групи „Хармония“ в Стара Загора. На "Песенна палитра"- Карлово те отново се представиха блестящо

Вокална група "Little Wings" спечели 3 място във втора възрастова група, а Вокална група "Wings" - 2 място, трета възрастова груп В четвърта възрастова група осмокласничката Тереза Стоянова грабна 2 място, макар че се състезава с 18-годишните.

Отлично представяне за чаровните златни гласчета на децата от Центъра за подкрепа за личностно развитие. Вокална група "Детски свят" с ръководител Анета Петкова грабна първо място в първа възрастова група.

Дуетът Александра и Йоана се класираха на второ място и взеха наградата на Младежкото жури. Йоана Лиловска и Елизабет Виталиева станаха трети при индивидуалните изпълнители.

Всички отличени деца ще получат своите дипломи и медали, както и наградите на Младежкото жури. Организаторите изказаха благодарност за участието и доверието към конкурса „Песенна палитра”, който вече седем години привлича талантливите деца на България в красивия град Карлово.

Професионалното жури прослуша изпълненията и благодари на участниците:"Комисията изказва своите адмирации как в това трудно време децата съумяват да съхранят мотивация и желание да пеят и да се развиват. За всички нас бе удоволствие да послушаме и се заредим с емоцията на децата!"