Ренцо Ставрев е роден през 2006г, в Пловдив. Свири на цигулка от шестгодишна възраст и е ученик в Пловдивското музикално училище. Негови учители са Дарина Данкова и Мони Симеонов /САЩ/. Носител е на редица престижни награди от наши и международни конкурси. Участвал е в майсторските класове на проф. Йосиф Радионов, проф. Гинка Гичкова, проф. Стойка Миланова, Мидори /САЩ/.
От деветгодишна възраст свири и на виолончело. Участвал е в майсторски класове на проф. Ромен Гариу /Франция/ и проф. Анатоли Кръстев. През 2017-18г, Ренцо Ставрев участва в шест международни конкурса, на които печели първи награди. Кандидатства в престижната Музикална академия Интерлокен, Мичиган, САЩ, в която получава най-високата стипендия за заслуги. Печели мястото на концертмайстор в Intermediate Symphony Orchestra, с диригент Ориол Санс. Ренцо Ставрев е най-младият носител на престижната наградата „Кристална лира“, с която е отличен през 2018-та за спечелените награди и концертна дейност през изминалия концертен сезон.

Патрик Конов е роден във Враца през 1999 г. Завършва средното си образование в град Враца в СУ „Отец Паисий“ с тромпет, при Николай Пеев. В момента е студент в първи курс на АМТИИ Пловдив, в класа по тромпет на Пенчо Пенчев. Носител е на 1-ва награда в конкурса „Охрид те сакам“ в Охрид, Македония; 2-ро място от „Полихимния“ в Скопие, Македония и 2-ро място от „Път към Славата“ в София. Участвал е като солист в концерти на Симфониета-Враца.