Надпреварата се проведе в общинска спортна зала „Иван Вазов“ и се превърна в истински празник на младостта, грацията и финеса. Организатори са клуб по художествена гимнастика „Елит“.

За успехите на малките гимнастички разказа треньорът Лилия Николова. Тя сподели, че тази година състезанието е било изключително оспорвано, тъй като участниците са били над 500 от цялата страна. Мездренската школа бе представена от 19 състезателки в различните възрастови групи.

Златните медали за грациите от Мездра спечелиха двойката Биляна Петрова и Мирея Иванова в категорията девойки до 8 години, а Биляна не остави шанс за съперничките в същата категория в индивидуалното съчетание.

Ансамбълът при девойките младша възраст в състав Цветослава Пламенова, Магдалена Димитрова, Изабела Стоянова и Кристияна Янева пък спечелиха бронзовото отличие в своята категория.

В останалите състезателни възрастови групи, двойката при девойките младша възраст се класира на 9-о място, ансамбълът до 10 години зае 11-то, а девойките ст. възраст се класираха на 9-то.

Николова не скри удовлетворението си от представянето на възпитаничките на двете доказани треньорки – Цветелина Цинцарска и тя самата, тъй като това са заслужени успехи за изключителния труд и постоянство от страна на треньорите, и от страна малките големи момичета, и то във време на пандемия.