Неправоспособната шофьорка е ранена. Вследствие на удара е получила фрактура на таза и охлузни рани по главата. Транспортирана с реаномобил до МБАЛ-Враца за лечение. Возещото се на предна дясна седалка непълнолетно дете от Търнак е с охлузни рани по главата и десния крак. След медицински преглед то е освободено за домашно лечение. Според разследващите, за пътния инцидент причините са несъобразена скорост със състоянието на пътя /мокра настилка/. Образувано е досъдебно производство.

Тази нощ /в 01.35 ч./, по време на спецоперация в село Нивянин, служители на РУ-Бяла Слатина са спрели за проверка „Опел Корса”. Зад волана бил непълнолетен хлапак, без книжка от селото. Изпробван е с техническо средство за алкохол Алкотест Дрегер, който е отчел 1.03 промила в издишаният въздух. Съставен му е акт и е издаден талон за мед. изследване. От извършения оглед е установено, че поставените регистрационни табели отговарят на лек автомобил „Нисан Микра“, собственост на Н. Н. Враца. Започнало е бързо полицейско производство, според което, непълнолетният нарушител на Закона бързо ще застане пред съда.

И в село Бутан тази нощ пиян шофьор е натискал газта на „Форд Фокус“ . Автопатрул го е спипал в 01.40 часа по улиците на селото. Водачът С. В. Г. на 61 г. е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство. Уредът отчете 1,03 промила алкохол в издишаният от него въздух.