В предварителната група младите "железничари" победиха домакините от ХК Кубрат’ с 22:20 гола и загубиха от държавния шампион в тази възраст Локомотив (Горна Оряховица) с 20:24 и от Спартак (Варна) с 16:22 гола. Така възпитаниците на треньорите Емил Николов и Никола Кръстев се наредиха на трето място в предварителна група "Б” и в следващата, елиминационна фаза на турнира срещнаха представителите на ХК Мартен-67 (Мартен).

В изключително оспорван двубой подрастващите мездренски хандбалисти отстъпиха с 28:29 гола и добиха правото да играят за седмо-осмо място. В този решителен мач локомотивци разгромиха домакините от ХК Кубрат с 31:11 гола и заеха седмо място в крайното класиране.

Най-резултатни за мездренци бяха Йордан Тонов, отбелязал 38 точни попадения в турнира и Деян Василев, който вкара 31 гола.

Победители в турнира станаха юношите на Локомотив (Горна Оряховица), които на финала се наложиха над своите връстници от Фрегата (Бургас) с 28:18 гола.

"Старшата" на Локо (Мездра) игра в състав: Петър Иванов, Деян Василев, Йордан Тонов (капитан), Милен Валентинов, Георги Йорданов, Иван Цонков, Божидар Симеонов (Габриел Георгиев, Лъчезар Луканов, Александър Николов, Валентин Гачев и Теодор Ангелов).