"Съботният ден ще започне с регистрация и чай от 8.30 до 9.30 ч. Ще продължим с практика на хатха йога от 9.30 до 11.00. Ще закусим с нещо леко до 11.30, а после всички ще се включим в подготовката на обяда и последващите го събития.

Ще обядваме в 13.00 часа и след кратка почивка ще разгледаме, намиращата се наблизо, пещера Леденика, един от туристическите обекти в списъка на National Geographic.

Малко свободно време за разходка и чай и в 17.00 часа ще имате възможност да присъствате на практика на Хаван за здраве и благоденствие, за вътрешен мир и премахване на подсъзнателни блокажи и страхове. Мантрите за практиката ще може да пеете с нас, ако желаете. За целта ще осигурим текстовете.

Следва завършек на съботната програма с Гуру пуджа (в почит и благодарност на учителите и киртан), описват в аванс приключението организаторите.

За неделя сутрин те са предвидили поздрав към изгряващото слънце със Сурия намаскар и пранаяма (от 6:00 до 7:00 ч.). Следват чай закуска, разходка с кола/ микробус до Божия мост и мантропеене на мястото, което е с прекрасна акустика. Продължава се към Клисурския манастир в полите на Берковския Балкан.

"Ще останем в тишина под сенките на вековните дървета при Аязмото на манастира. Обяд в околностите ще е финал на програмата ни", допълват от ателие "Пракрити".

Пакетната програма за двата дни с четири практики, две закуски с чай и кафе по избор, един вегетариански обяд и транспорт до и от пещерата, Божия мост и манастира, е на цена от 80 лв. Цената не включва нощувка и храненията извън базата (последните ще бъдат на свободна консумация), а също таксата за посещение на пещерата. Със собствен транспорт цената е 70 лв. Заплаща се 50 % авансово по сметка, това ви гарантира място в програмата.

Повече информация и записване за участие може да получите на тел.: 08 7 84 42 35.

Източник: kmeta.bg