В последна, решителна среща от предварителна група „А“ тимът на „Кохонес гранде“ победи „ЛИВ“ с 5:1 и се класира за следващия етап на турнира. Хеттрик за победителите отбеляза Симон Николов, а по веднъж се разписаха Александър Сайков и Георги Иванов. Почетното попадение за отбора на фамилията Лалови реализира Стилиян Лалов.

Така крайното класиране в група „А“ доби следния вид: 1. „Локо Футбол“ с 6 точки и голова разлика 8:2, 2. „Кохонес гранде“ с 6 т. (6:4), 3. „Община Мездра“ с 6 т. (5:4) и 4. „ЛИВ“ с 0 т. (3:12).

В последния двубой от груповата фаза „Ботевъ“ (Брусен) се наложи над „Крета“ с 4:1. На два пъти точен за бруснени беше Тихомир Йорданов, по едно попадение добавиха Павел Атанасов и Самуил Петров, а за кретчани вкара Благовест Георгиев.

Крайното класиране в група „Б“ оглавиха „Неудобните“ със 7 т. и голово съотношение 10:1, следвани от „Моравица“ също със 7 т. (8:2), „Ботевъ“ (Брусен) с 3 т. (4:6) и „Крета“ с 0 т. (2:15).

На полуфиналите тази вечер от 18:30 и от 19:30 часа ще се срещнат „Локо Футбол“ - „Моравица“ и „Неудобните“ - „Кохонес гранде“.

Двубоят за III-IV място, финалът и награждаването на призьорите са в петък, 21 май, по същото време.

Мирослав Гетов