На два пъти точен за победителите бе Вилиян Манолов, а по веднъж вкараха Христо Христов, Емил Манолов, капитанът на отбора Димитър Георгиев и Петко Каменов. За Танцьорите се разписа и треньорът по лека атлетика Дилян Маринов.

Така Скала (Зверино) се нареди на второ място в групата с актив от 3 точки и заедно с отбора на Пчелна майка (Враца), който събра 6 т., си осигури участие в следващата фаза на турнира.

Въпреки че загубиха и отпаднаха от надпреварата, Танцьорите отново бяха подкрепени от атрактивна агитка от Ансамбъл "Мездра", начело с виртуозните музиканти на състава, а след двубоя спретнаха юнашки купон със своите най-верни фенове в елитно местно заведение. На трапезата не липсваше традиционното гергьовско печене агне, приготвено от любезния домакин Тихомир Благоев, а както подобава, възпитаниците на хореографа Мирослав Аспарухов и футбалерите извиха кръшни хора чак до зори.

Междувременно в среща от предварителна група "C" Миньор (Згориград) се наложи над Скара бира (Враца) с 5:1 и също продължава напред. С хеттрик за згориграждани се отличи Иван Митов, по един гол отбелязаха Ники Симеонов и Тихомир Конорски, а почетно попадение за Скара бира реализира Мартин Маринов.

Както MediaNews писа, за четвъртфиналите вече се класираха ВиК (Враца) и Cashback Bulgaria (Мездра). Останалите три отбора, които ще излязат от групите, ще станат ясни след почивните дни. Идния вторник, 8 май, от 18:30 ч. играят SEBN (Мездра) - Искър (Роман) в предварителна група „А”, а от 19:30 ч. - Околчица (Моравица) - ЛИВ (Мездра) в група "B".