Делегатите на отчетно-изборното събрание преизбраха за председател на ГЕРБ - Мездра Яна Нинова, а за организационен секретар - Галя Конова.

За членове на общинското ръководство - Управителния съвет на партията, който е петчленен, бяха номинирани 11 души. Освен Яна Нинова и Галя Конова, в ръководния орган бяха предложени да влязат общинските съветници д-р Ивайло Тодоров и Ивайло Тошев, кметовете на селата Боденец Емил Иванчев, Горна Кремена Георги Нончев и Крапец Ангел Горанов, бившият кмет на Руска Бела Цветомир Цветков, Богомил Иванов, Ерика Йончовска и Тихомир Тошев.

Новото ръководство на общинската структура на ГЕРБ - Мездра предстои да бъде утвърдено от Изпълнителната комисия на партията. Висшият орган на ГЕРБ ще реши и кои трима от номинираните, освен Яна Нинова и Галя Конова, ще влязат в Управителния съвет на местната организация на партията. Мандатът на новото общинско ръководство на ГЕРБ - Мездра е 3-годишен.

Днес от 17:30 часа в голямата зала на Дома на науката и техниката своето отчетно-изборно събрание ще проведе и общинската структура на ГЕРБ - Враца.