Независимо от тежките условия на пистата заради дъждовното време, състезанието протече нормално. Церемонията по официалното награждаване на победителите се състоя в късния следобед. Купите на най-добрите връчи заместник-кметът на Общината Борислава Борисова.

При финалното класиране в Дивизия 3 I-то място спечели Методи Тодоров от АСК „Старт М Криводол”, на II-ро и III-то място се подредиха Момчил Младенов и Ивайло Иванов от същия клуб. В Дивизия 2 челната позиция зае Светослав Миков от АМК Ботевград, следван от Владимир Димитров, пак от АМК Ботевград и Пламен Цветанов от АСК „Старт М Криводол”. Шампионът в Дивизия 1 е Мирослав Цветанов от АСК „Старт М Криводол”, а след него са представителите на АСК „Жико-Моторспорт” – Александър Томов и Ханко Бориславов.
Победител в отборното класиране стана АСК „Старт М Криводол”. Беше връчена и традиционната „Купа Лада“. При надпреварата там победител е Момчил Младенов.

От АСК „Жико-Моторспорт” също дадоха отличие - за постигнато най-добро време на пистата, което отиде при Иван Живков – състезател на АСК „Старт М Криводол”.

Организаторът на Ретро парад Видин Иван Цолов даде награда за най-атрактивен състезател, която спечели Ивайло Здравков от АСК „Жико-Моторспорт”.

По време на състезанието непрекъснато бяха отправяни призиви към зрителите да се съобразяват с противоепидемичните мерки и да спазват необходимата дистанция.

Източник: vidin.bg