Цветомир Тодоров е седемкратен републикански и шесткратен балкански шампион, а вече и европейски шампион по ММА при юношите в категория до 61 кг. След блестяща игра в четвъртфинала Цветомир успя да надиграе състезателя на Турция. На финала се изправи срещу Ивелин Добрев от България, с когото направиха атрактивна среща, която бе спечелена от Тодоров в третия рунд с технически нокаут. Така врачанинът се окичи с европейското злато.

Николай Цветков е републикански шампион за 2018 г., което му осигури квота за европейския форум през октомври. Цветков игра в категория до 48 кг при момчетата и се представи отлично. В първата си среща успя да надвие по точки представителя на Украйна, след което отстрани друг опонент от България и си осигури участие на финал. Във финалната си среща се изправи срещу друг състезател на Украйна, когото не успя да надиграе и за него остана среброто.

Българският национален отбор зае първо място в отборното класиране, пред Украйна, Португалия, Турция и Албания и спечели отборната купа.

Равносметката от Европейския шампионат по ММА е златен и сребърен медал за врачанските бойци. Треньорите Асен Асенов и Ивайло Русинов с гордост поздравяват своите възпитаници за добре свършената работа.

Екипът на „Боен клуб Сила“ благодари на всички, които помагаха за подготовката на момчетата, и не на последно място, на спонсорите на клуба.