Същият е имал стара вражда с някои от футболистите на ОФК „Локомотив“ Мездра, които същата нощ са били клиенти на заведението.

Свидетели на инцидента разказаха, че двете компании са били на различни маси, но Антоан е предизвикал единия от футболистите, разговаряли на входа, след което си стиснали ръцете.

Не след дълго, пишман - боецът седнал на масата на футболистите и на молбата да стане от стола, посегнал на единия от тях, и предизвикал сбиването. Това не е първият случай, в който врачанинът предизвиква инциденти, но по неведоми пътища все му се разминава. Явно човекът си има покровители, които всячески се опитват да замазват гафовете му.

Хора, които го познават отдавна, припомниха друг случай с юнака, станал в друго заведение в с. Зверино, в който бабаитът бил „укротен“ от десетина балканджии, и се измъкнал като по чудо.

Този път обаче, явно сам неуверен в бойните си умения, Антоан се вживял и като каубой от Дивия Запад. В момента на сбиването, докато охраната се намесила, същият извадил пистолет и произвел изстрел в тавана на заведението.

От клуба веднага подали сигнал в Районното управление в Мездра, но стрелецът и компанията му успели да избягат преди идването на органите на реда.

Управителят на клуба заяви, че след преглеждането на записите от камерите в заведението, е установено, че инцидентът е предизвикан от Антоан Георгиев, а футболистите от Мездра нямат никаква вина.

Случаят се разследва от полицията, а на охраната, осигурена от външна охранителна фирма, ще бъде потърсена отговорност за това, че са допуснали внасянето на оръжие.