Предстоящото грандиозно шоу е очаквано с огромно нетърпение от рок фенове в цялата страна. Социалният акцент в рамките на тазгодишното издание е свързан със сериозния проблем с насилието сред децата и агресията в училище. В рамките на рекламната кампания на събитието се представят редица интервюта по темата с любими български и световни артисти, сред които Ronnie Romero, Йоана Буковска, Johnny Gioeli, Александър Атанасов и други.

"Изкуството трябва да присъства в живота на всяко дете, защото то учи децата да мечтаят, да бъдат преди всичко добри хора и да опознаят същността на Живота! Всяко дете се нуждае от обич и подкрепа, за да е щастливо! Щастливо ли е, то няма да бъде агресивно!“, споделят организаторите на фестивала.

На сцената световната рок звезда Рони Ромеро ще бъде в компанията на популярната българска рок група Eridan, които също в последните години показаха на какво са способни. Интересен е фактът, че за първи път в подобен формат "Eridan" ще бъдат с новия си титулярен вокал Александър Атанасов.

Точно преди Eridan и Ronnie Romero на сцената на фестивала за първи път ще забият "The A.X.E. Project" - една от най-успешните симфоник метъл банди в България, която ще представи ексклузивно композиции от предстоящия си нов албум. Подгряващи групи ще бъдат отново младежки рок банди от региона.

За повече информация следете официалната страница на фестивала: https://www.facebook.com/artisourfestival/ .