Сътрудничеството между двамата датира отдавна. Верислав, или както е познат като „Ферди“ е още от серийния филм „Шменти капели“. В представлението на „Червената или черната“ ще участват Влади Въргала, Тезджан Ферад – Джани, Верислав Димитров - Ферди и Георги Иванов.

„Червената или черната” е спектакъл на Влади Въргала с набиращата все по-голяма популярност актриса Тезджан Ферад – Джани. Една динамична и много забавна, криминална, екшън-комедия, за обикновен човек, на когото се налага да „спаси света”. Нещо добре познато от световното кино, но пречупено през основни въпроси, вълнуващи съвременния българин. Сложен и многообразен спектакъл, изведен с помощта на технически средства, спец осветление, фонограма, механизиран декор и брилянтна не само актьорска, а и куклено актьорска игра.

Комедийният спектакъл „Червената или черната“ ще се играе в Монтана на 16 януари от 19,00 часа в Голяма зала на театъра. Предварително закупените билети за отложеното представление на представлението от декември ще важат без допълнителна заверка.