След като преминаха успешно груповата фаза вихърци се изправиха на 1/8 финала срещу "ПИМ" (Хасково) и повториха резултата от мача си с "Професорите". В спор за място в Топ 4 "Вихър" (Николово) се справи и с отбора на "еДинамикс" (Стара Загора), в чиито състав ритат куп бивши футболисти на Берое.

Единствената загуба на вихърци бе на полуфинала - с 0:1 от столичния "Блока Хуниорс", който в последствие спечели първото място. Наградният фонд на турнира бе 15 хил. лв. От тях победителят получи 3200 лв., финалистът 2400 лв., а двата отбора, отпаднали в полуфиналите, прибраха по 1600 лв.

"Стана изключително добър турнир. В последния мач допуснахме нелеп гол, което ни лиши от възможността да играем на финала. Благодаря на момчетата и на Красимир Иванов за помощта”, заяви треньорът на вихърци инж. Диман Георгиев.

Вихър: Цветан Димитров, Мартин Симеонов, Емилиян Ивов, Мишо Въглярски, Стилиян Николов, Евелин Петков, Красимир Георгиев, Галин Славчев, Иван Петров, Валери Беров, Лъчезар Георгиев, Денислав Езекиев.