„Според мен стана много полезна контрола и за двата отбора. Смятам, че бяхме равностойни и дори създадохме повече ситуации за гол пред вратата на съперника. Особено през второто полувреме имахме 4 чисти положения да отбележим сами срещу вратаря. Монтана ни изравни от дузпа, която си беше сто процентова. Доволен съм от Матеус Казерото и Жустино Мендеш. Останаха 90 минути на терена и според мен се справиха. Видно е обаче, че физически все още не са готови да издържат цял мач“, заяви Веселин Великов.

Неофициален дебют в състава на домакините направи дошлият от Арда нападател Николай Димитров, който е на проби в отбора. „Стара се доста, първоначалното ми впечатление от него е добро. Ще говоря със спортния директор Атанас Джамбазаки и със собственика на клуба Милан Йосифов, но най-вероятно ще остане в отбора“, каза наставникът на Кариана. Той е категоричен, че второто място в класирането задължава.

„Миналия сезон по това време дори бяхме първи. С игрите си вече си извоювахме правото всички да се съобразяват с нас. Даваме си сметка, че трудното тепърва предстои, но пък ние сме готови да приемем предизвикателствата“.