© balkanec.bg

Началото на футболния уикенд ще дадат Козаро и Йънг Бойс. Очакванията към този двубой закономерно могат да бъдат завишени. Тимът на Козаро все още не е допуснал поражение в своите редици, но за последно игра преди месец, което може да окаже своето влияние върху представянето на отбора. На другия бряг се намират представителите на Йънг Бойс, които показаха израстване в своята игра и вече виждаме едно друго лице от отбора.

Дербито на кръга ще бъде между Никсметал Груп и Микроак. Въпреки че отборът на Никсметал Груп допусна поражение от Мургаш Врачеш в 10-ия кръг, "зелените" остават фактор на футболната карта и със сигурност ще се борят до последно за място сред най-добрите три. Тимът на Микроак има една загуба повече в актива си и също е сред водещите претенденти за призовите места.

В третия двубой съперници ще бъдат Отряд Армейци и Сенсата. Още една от срещите, която попада в графата на интересните мачове. Двата отбора излизат в пряка битка от гледна точка на средната си позиция в таблицата.

Четвърти един срещу друг ще премерят сили Черното лале и Мургаш Врачеш. Шампионите се разправиха с основния си конкурент за първото място в миналия кръг, а "сините" се намират във върховата си форма. Състоянието в лагера на Черното лале е тежко, след като кризата в отбора продължава. Имайки предвид формата на двете страни, двубоят не би следвало да бъде тежък, като очакванията са Мургаш Врачеш да продължи увереното си представяне.

Предпоследната среща ще бъде представена от Сименс и Сириус. След разгромната победа с 28:1 в 10-ия кръг, тимът на Сириус е изправен пред нова възможност да продължи подема си.

Кръгът закриват Феърплей (Мездра) и Грамаде (Скравена). Отборът от Мездра, който заема четвърто място във временното класиране в лигата, преди седмица загуби служебно с 0:3 поради неявяване от третия в подреждането Козаро. Сега предстои да се разбере дали мездренчани ще се върнат на победния път или само ще потвърдят тезата, че са аут от сметките за призовите места.

Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук

Източник: balkanec.bg