За празничната атмосфера на културното събитие допринесе стихотворението на Христо Ботев "Зададе се облак темен", изпълнено от Генчо Драголов от Експерименталния театър при Читалище "Просвета", който наскоро бе отличен в Националния рецитал-конкурс за изпълнение на Ботева и възрожденска поезия и проза.

"Стела е един млад творец, познат ни като човек, които обича да пътува в света на прекрасното, да рисува, да пресъздава красиви образи и картини, каза при откриването на изложбата Милка Пухалска. Рисуването на портрети е нов момент в нейната колекция от платна. Нека й пожелаем "На добър час!", да ни представя нови и различни картини, да ни радва, да се докосваме чрез нейното изкуство до този прекрасен свят, различен от ежедневието - света на багрите и хармонията, света на изобразителното изкуство!”

Дебютната изява на Стела Цветкова уважиха близки и приятели на художничката. Сред тях бяха нейните синове - 12-годишният Чавдар и 4-годишният Марио, които й подариха красиви букети и също й пожелаха успех.

Ценителите на изобразителното изкуство могат да разгледат изложбата "Портрети" на Стела Цветкова в Търговски комплекс "Роял" до края на този месец. Картините се предлагат за продажба на достъпни цени.